De Hermelijn: Restaurant - Kunst - Wijn, is een vernieuwd concept van David en Maïté die in 2021 hun leven een andere wending gaven. Chef David staat voor een eerlijke en pure Belgisch-Spaanse keuken. Er wordt gewerkt met verse, kwalitatieve producten en alles is huisgemaakt.
Ook in de inrichting en drankenkaart kan men de klemtoon op authentiek en puur terugvinden. Maïté kan u als sommelier adviseren om de geschikte wijnen, bieren en alcoholvrije alternatieven te kiezen bij uw menu of gerecht. Mocktails en cocktails worden gemaakt met pure producten.
Menuprijs exclusief dranken
Kabeljauw met prei en mosterdsaus
Sauvignon Blanc - Marlborough 7.5
•••
Coquilles uit Dieppe met buttenutcrème en wittewijnsaus*
Chablis - Bourgogne 11
•••
Hertenrugfilet met primeurgroenten, jus & kroketten
Monastrell - Jumilla 8
•••
Crema Catalana of chocoladesorbet
Cream Sherry - Andalucía 10
Geserveerd met brood en boter
Bord mosselen van de chef
23
Gambas al ajillo
21
Kabeljauw met prei en mosterdsaus
23
Coquilles met butternutcrème en wittewijnsaus
24
Gambas al ajillo
Verse frieten & slaatje
34
Filet Pur Simmental*
Verse frieten en slaatje
41
Tussenribstuk ‘Blonde d’Aquitaine’ Dry Aged* (2 ppn)
Botermals stukje rundsvlees, 4 à 5 weken gerijpt, weinig vet en vol van smaak, geserveerd met verse frieten & slaatje
88
Noordzeetong ‘Meunière’
Verse frieten & slaatje
46
Kabeljauw
Prei, puree en mosterdsaus
36
Filet van fazant
Primeurgroenten, champignonsaus en verse kroketten
36
Hertenrugfilet
Primeurgroenten, Portosaus en verse kroketten
42
*Keuze sausen: Champignonsaus of peperroomsaus
Crema Catalana casera
12
Huisgemaakte chocoladesorbet
12
Dame Blanche met huisbereid vanille-ijs
13
Sabayon van Liefmans oud bruin van ’t vat
met vanille-ijs
16
Sabayon van Aged Pale van ’t vat
met vanille-ijs
16
Duo van huisgemaakt ijs
Chocoladesorbet en vanilleroomijs
12
Kipnuggets
geserveerd met appelmoes en frietjes
13
Kaaskroket
Geserveerd met appelmoes en frietjes
13
Hoofdgerechten in halve portie (indien mogelijk)